Fibernät som når längre

Fibernät som når längre

Välkommen till Skanova. Vårt fibernät är det mest utbredda i Sverige. Med oss når du alltså ännu fler kunder. Vi är med och bygger det digitala Sverige.

 

Skanovas fibernät utvecklas hela tiden

Vi bygger ut vårt fibernät och väljer våra entreprenörer med omsorg och tillsammans utvecklar vi vårt arbetssätt för att uppnå hög kvalitet och tillförlitlighet. Vi arbetar systematiskt med att minska vår miljö-påverkan och är miljöcertifierade enligt IS0 14001:2015.
Läs mer om vårt miljöarbete.

Mer fiber i Sveriges kommuner

Sveriges kommuner vill givetvis erbjuda fiber till så många kommuninnevånare som möjligt. Och självklart kan och vill vi hjälpa till - vårt fibernät når redan ut i Sveriges alla kommuner.

I de kommuner där vi är en samarbetspartner och t ex förvärvat stadsnätet, har vi skapat ännu bättre möjligheter för kommunen att nå visionen om den Digitala agendan – att Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter.
Planerar du för fiberinfrastruktur i din kommun?.

Fiberprodukter för framtiden

Vi utvecklar hela tiden vår fiberportfölj. Vi erbjuder fiberprodukter anpassade så att Sveriges teleoperatörer kan nå privatpersoner i villor och lägenheter såväl som att implementera stora och små lösningar för företag eller offentlig verksamhet.
Läs mer om våra fiberprodukter.

Avtal & Dokument

Planerar du för fiberinfrastruktur i din kommun?

Ring 0771-81 60 00, val 1, 2
eller mejla
kundservice-fiber@skanova.se