Produktchef Per de Land

Produktchef Per de Land
Per De Land, 48, produktchef, Stockholm Per De Land, 48, produktchef, Stockholm

”Uppbyggnad av en ny infrastruktur är ett mycket spännande och viktigt arbete, det är hård konkurrens och jag är stolt över att få vara med och bygga Skanovas fibernät i Sverige”

Vad är din roll idag och vad innebär arbetet?

Jag jobbar som Produktchef för fiberprodukter till Villor, Flerfamiljhus och Företag på Produkt & IT. Mitt arbete syftar till att utveckla och lansera nya produkter samt vidareutveckla befintliga produkter så att de matchar våra kunders behov.

Vad tycker du man behöver för utbildning/erfarenhet för att jobba på Skanova?

I arbetet som Produktchef är det viktigt att förstå kundens behov och skapa effektiva processer och affärsmodeller anpassade för såväl våra kunder (telekomoperatörer), leverantörer som kunder på privat- och företagsmarknaden i Sverige. Praktisk erfarenhet och utbildning inom IT, telekom och ekonomi är till stor hjälp för att kunna leverera god kvalitet.

Hur länge har du arbetat och vad har du haft för tidigare roller på Skanova?

Jag har jobbat både som projektledare och inom produktledningen på Telia sedan år 2000 och började på Skanova och min nuvarande roll i år 2014.

Vad skiljer Skanov a från dina tidigare arbetsplatser? 

Skanova är en viktig del i värdekedjan för att våra kunder ska kunna leverera kvalitativa tjänster och det är viktigt med en stor förståelse för verksamheten för att kunna leverera kvalitativa produkter till kunden.

Vad är du mest stolt över med att jobba på Skanova?

Skanova bygger för framtiden med en ny infrastruktur som är ett mycket spännande och viktigt arbete, det är hård konkurrens och jag är stolt över att få vara med och bygga Skanovas fibernät i Sverige.

Skulle du rekommendera Skanova som arbetsgivare till dina vänner?

Det skulle jag verkligen kunna göra, Skanova är ett spännande bolag och ingår i en bransch som är i framkant.

Vad är dina framtidsplaner?

Jag vill fortsätta utvecklas inom Skanova. Jag lär mig nya saker varje dag och den ena dagen är inte den andra lik här.

Avtal & Dokument