Tillbaka till nyhetslista
14 Dec 2017

Utbyggnad av villafiber i Göteborg och Malmö

Utbyggnad av villafiber i Göteborg och Malmö

Nu har Skanova tagit beslut om fiberutbyggnad i villaområden i Göteborg och Malmö och du som operatörskund kan beställa fiber till dina kunder.

Här kan du läsa mer om produkten Fiber Villa.

Aktuella adresser på angivna orter kommer att finnas tillgängliga i Kundportalen, Adressök, Områdessök och Beställningsbara listor om ca 20 arbetsdagar från och med publiceringsdatum av denna text.

Beställning under byggfas och i eftermarknad

Du kan beställa och få fibern levererad redan under byggfasen på angivna orter innan sista beställningsdatum, som anges i tabellen nedan.

Information om sista leveransdatum i byggfasen och första leveransperiod i eftermarknad framgår i Kundportalen, Adressök, Områdessök och Beställningsbara listor.

Om du gör beställningen efter angivna sista beställningsdatum får du leverans i första leveransperiod i eftermarknad, det vill säga när området är utbyggt. Vill du ha en snabbare leverans i eftermarknad kan du beställa en styckeleverans med en angiven leveranstid.

Beställning sker via Kundportalen. Om du har några frågor kontakta Skanova Kundservice.

Om du som privatperson är intresserad av att få fiber till din villa, kontakta din operatör.

I tabellen nedan hittar du preliminära pdf-kartor för respektive område inom orterna. Förändringar kan komma att göras i kartorna. För aktuell information se Kartsök, Adressök och Områdessök när du är inloggad i vår Kundportal. Du kan även ladda ner excellfilen ”Beställningsbara adresser”. Om du vill ha alla adresser i postorter och tidpunkt för nästa leverans mejla blanketten "Beställning av listor" till kundservice-fibervilla@skanova.se.

Ort                

Område         

Nod      

Kartor

Antal  

Sista best. datum

Göteborg 17 Åkered G/AM Åkered 204 180430
Malmö 13 Nordlinds väg M/FB Nordlinds väg 10 180430