Tillbaka till nyhetslista
30 May 2017

Utbyggnad av villafiber i Arboga och Hudiksvall

Utbyggnad av villafiber i Arboga och Hudiksvall

Nu har vi beslutat om utbyggnad av villafiber i Arboga och Hudiksvall och du som operatörskund kan beställa fiber till dina kunder.

Nu har Skanova tagit beslut om fiberutbyggnad i villaområden till 371 adresser i Hudiksvall och 52 adresser i Arboga och du som operatörskund kan beställa fiber till dina kunder. Här kan du läsa mer om produkten Fiber Villa.

Aktuella adresser på angivna orter kommer att finnas tillgängliga i Kundportalen, Adressök, Områdessök och Beställningsbara listor om ca 20 arbetsdagar från och med publiceringsdatum av denna text.

Beställning under byggfas och i eftermarknad

Du kan beställa och få fibern levererad redan under byggfasen på angivna orter innan sista beställningsdatum, som anges i tabellen nedan.

Information om sista leveransdatum i byggfasen och första leveransperiod i eftermarknad framgår i Kundportalen, Adressök, Områdessök och Beställningsbara listor.

Om du gör beställningen efter angivna sista beställningsdatum får du leverans i första leveransperiod i eftermarknad, det vill säga när området är utbyggt. Vill du ha en snabbare leverans i eftermarknad kan du beställa en styckeleverans med en angiven leveranstid.

Beställning sker via Kundportalen. Om du har några frågor kontakta Skanova Kundservice.

Om du som privatperson är intresserad av att få fiber till din villa, kontakta din operatör.

I nedan zip-filer i tabellen ser du preliminära pdf-kartor för respektive område inom orterna.

Ort              

Område

Nod       

Kartor (zip)

Antal 

Sista best. datum

Arboga Konvaljvägen, Jädersvägen, Vinbäcksleden  A KC07, A KC07, A KC08 Arboga 52 171106
Hudiksvall 1a Iggesund IG Hudiksvall 371 171106