Tillbaka till nyhetslista
13 Sep 2017

Skanova lanserar ny fiberprodukt

Skanova lanserar ny fiberprodukt
Soile Vauhkonen är ledare för Affärsstrategi på Skanova.

Nu blir det enklare och mer prisvärt att nå företagsmarknaden. ”Vi har lyssnat på våra kunder”, säger Soile Vauhkonen, ledare för Affärsstrategi på Skanova om den nya produkten Skanova Fiber Singel.

Skanova Fiber Singel är en ny singelfiberprodukt som underlättar för dig som operatör att nå dina företagskunder. Det är en produkt för dedikerad fiberaccess till din företagskund och den är designad för att passa din affär oavsett om din kund finns i ett kontorshotell, industrilokal, köpcentrum eller eget kontorshus.

– Vi har tagit fram en produkt som har en enkel prismodell med en enhetlig engångsavgift och ett fast månadspris, som inte är beroende av avståndet. Operatören får ett snabbt offertsvar och kan göra sin beställning direkt i vår kundportal, säger Soile Vauhkonen.

Initialt kommer produkten att finnas tillgänglig i sju fibermarknadsområden i Stockholm.

– Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår produktportfölj, men stora förändringar tar ofta lång tid att genomföra. När vi fick signaler från våra kunder att de har ett behov av att nå vissa typer av företagskunder på ett enklare och mer prisvärt sätt bestämde vi oss för att prioritera om i vår utvecklingsplan. För att kunna göra det fick vi också utmana oss själva, från att komma ut med en perfekt produkt som lanseras i hela Sverige samtidigt till ett agilt tänk där vi testar en ny produkt på marknaden och rullar ut den stegvis, säger Soile Vauhkonen.

Tanken med att lansera produkten i ett begränsat geografiskt område till att börja med är att få feedback från kunderna om vad de tycker om produkten.

– Vi vill visa att vi verkligen lyssnar på våra kunder och att vi kan agera på marknaden utifrån deras behov. Vi har skapat en produkt som vi tror passar bra för våra kunder och nu vill vi ha deras återkoppling och hålla produktutvecklingen levande, säger Soile Vauhkonen.

Skanova Fiber Singel gör det enklare för operatörerna att nå små- och medelstora företag.

– När man har många företagskunder i en och samma byggnad möjliggör dessutom vår parallellitetsrabatt en bra prissättning för operatörerna. Tidigare har operatören behövt lösa det själv med en egen switch, men med Skanova Fiber Singel behövs inte det längre, säger Soile Vauhkonen.

Läs mer om Skanova Fiber Singel:

Priset för Skanova Fiber Singel klart

Till produktsidan för Skanova Fiber Singel

 

Nå fler företagskunder med Skanova Fiber Singel

Skanova Fiber Singel är en singelfiber till enskilda företag. Det är en accessprodukt mellan företagskunden och närmaste nod där fastighetsnät är ett möjligt tillval. Produkten har en enkel enhetlig prissättning och vår rabatt på tillkommande förbindelser gör det prisvärt att beställa fler. Volymrabatten räknas tillsammans med Skanova Fiber 2009. Initialt lanseras produkten i sju fibermarknadsområden i Stockholm. Skanova Fiber Singel är beställningsbar från och med den 16 oktober. Kontakta din säljkontakt eller Skanova Kundservice för mer information.