Tillbaka till nyhetslista
4 Oct 2017

Priset för Skanova Fiber Singel klart

Priset för Skanova Fiber Singel klart

Nya produkten Skanova Fiber Singel har en enkel prismodell och kan beställas från den 16 oktober. Nu kan du ta del av priserna.

Att göra det mer prisvärt för dig som operatör att nå enskilda företagskunder var målet när vi tog fram nya Skanova Fiber Singel.

Initialt lanseras produkten i sju fibermarknadsområden i Stockholmsområdet: Stockholm inner (inkluderar Solna), Äppelviken, Sundbyberg, Nacka/Storängen, Enskede, Årsta och Aspudden.

Skanova Fiber Singel är en singelfiber till en enskild företagskund och vår prissättningsmodell gör det fördelaktigt att beställa flera förbindelser till samma byggnad. Volymrabatten räknas tillsammans med Skanova Fiber 2009.

 

Priser Skanova Fiber Singel

 

Engångsavgifter

 
1-årsavtal 5 000 kr
3-årsavtal 1 500 kr

 

 

Månadsavgifter

 
Första Skanova Fiber Singel 850 kr
Tillkommande Skanova Fiber Singel 340 kr/st

*Priserna avser slutkunder i samma byggnad

 

Du får ett snabbt svar på din förfrågan och kan göra din beställning under Fråga och beställ när du är inloggad på Skanova.se. Produkten levereras i befintligt FTTB-leveransflöde och du kan lägga till följande produkter: Arbifas, Skanova Service och Expressleverans.

Läs mer om Skanova Fiber Singel här

Skanova Fiber Singel är beställningsbar från och med den 16 oktober 2017. Kontakta din säljkontakt eller Skanova Kundservice för mer information.

Nå fler företagskunder med Skanova Fiber Singel

Skanova Fiber Singel är en singelfiber till enskilda företag. Det är en accessprodukt mellan företagskunden och närmaste nod där fastighetsnät är ett möjligt tillval. Produkten har en enkel enhetlig prissättning och vår rabatt på tillkommande förbindelser gör det prisvärt att beställa fler. Volymrabatten räknas tillsammans med Skanova Fiber 2009. Initialt lanseras produkten i sju fibermarknadsområden i Stockholm. Skanova Fiber Singel är beställningsbar från och med den 16 oktober. Kontakta din säljkontakt eller Skanova Kundservice för mer information. 

Läs intervjun med Soile Vaukonen, ledare för Affärsstrategi på Skanova, om Skanova Fiber Singel