Tillbaka till nyhetslista
22 Nov 2016

Nytt leveranssätt för Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag

Nytt leveranssätt för Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag

Nu har vi infört vi fördefinierade leveransperioder för tydligare information och precision för leverans av Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag.

Nu behöver du inte längre beställa viss volym av produkterna Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag för att få ordinarie pris. Som tidigare kan du beställa produkterna, antingen i byggfas eller eftermarknad.

Vill du ha en snabbare och leverans i eftermarknad erbjuds det mot ett extra tillägg. Priser för alla områden och val av leveranser ser du direkt i kundportalen.

Tydligare information och bättre leveransprecision

Genom att införa fördefinierade leveransperioder får du och din kund också tydligare information om leveranstidpunkt eftersom det blir tydligare när vår entreprenör har projekteringssamtal med er kund. Fasta leveransperioder ger även förutsättningar för bättre leveransprecision än vid spridda leveranser.

Beställningar i kundportalen och NetBusiness Connect

Ändringarna infördes i kundportalen och i NetBusiness Connect 21 november. När du beställer väljer du om du vill ha din leverans i en fördefinierad leveransperiod till ordinarie pris eller om du vill ha din leverans snabbare med ett pristillägg utanför leveransperiod.