Tillbaka till nyhetslista
1 Apr 2016

Förbättrad information om din leverans av Skanova Fiber 2009

Förbättrad information om din leverans av Skanova Fiber 2009

Vi fortsätter nu arbetet att förbättra leveranserna av Skanova Fiber 2009. På alla beställningar som kräver nätutbyggnad och som är lagda från och med den 31 mars kommer du få mer information om din pågående leverans.

Uppdaterad 2016-04-01

Sedan i maj 2015 gör vi en förprojektering av alla leveranser som kräver nätutbyggnad (normalleverans). Vid förprojekteringen kontrollerar vår projektör förutsättningarna för leveransen på plats hos din kund samt ute i nätet. 

Efter din beställning (lagd efter den 31 mars) får du ett mejl med mer information om leveransen från den gjorda förprojekteringen:

  • Placering av anslutningspunkten inkl gångvägsbeskrivning
  • Ansvarig fiberplanerare, namn och kontaktuppgifter
  • Ansvarig entreprenör
  • När du beställt Arbifas Fiber Plus: uppgifter om fastpris eller offert
  • Planerat leveransdatum

Den här informationen kommer i normalläget att komma ca 3-4 veckor efter att du lagt din beställning. På grund av det höga inflödet av beställningar av Skanova Fiber 2009 kan informationen i nuläget komma senare, se de aktuella återkopplingstider för beställningar i norra, västra och södra Sverige: Beställningsinformation för Skanova Fiber 2009.

Om förprojekteringen visar att tidigare lovat leveransdatum inte kommer att kunna hållas, får du i mejlet besked om nytt leveransdatum. Du kommer givetvis fortfarande få din beställningsbekräftelse som tidigare inom 5 dagar.

För att vi ska kunna återkoppla ovan information till dig är det viktigt att du alltid anger korrekt kontaktinformation när du gör din beställning!

Har du frågor om ändringarna?

Vill du ha mer information kontakta Skanova Kundservice på telefon 0771-816000 val 1, 2 eller via mejl: kundservice-fiber@skanova.se

Se även om förbättringar av leverans av Skanova Fiber 2009

Muntlig bekräftelse efter beställd Skanova Fiber 2009

Förprojektering ingår i alla normalbeställningar, i hela landet, av Skanova Fiber 2009