Tillbaka till nyhetslista
2 Nov 2016

Fiber till mer 2 600 adresser - villor, lägenheter och småföretag

Fiber till mer 2 600 adresser - villor, lägenheter och småföretag

Nu fortsätter vi bygga ut fiber – under oktober har vi beslutat bygga ut fiber i Norrtälje, Nora, Hällefors, Staffanstorp och Fagersta.

Områden där vi har byggt och kommer att bygga med singelfiber kan du som operatör skapa ett helhetserbjudande för villor, par- och radhus samt lägenheter och småföretag.

I nedan zip-filer ser du pdf-kartor för respektive område inom orten. Alla anslutningpunkter i respektive område framgår i dokumentet Beställningsbara adresser under produkterna Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag på sidan Avtal & dokument.

Beställning under byggfas

Alla adresser är beställningsbara under byggfas för leverans i eftermarknad. För mer information, när ett område övergår i eftermarknadsfas från byggfas, ser du i kundportalen i till exempel i Adressök. Orter med datum angivet under fält "Sista best. datum" nedan, kan fram till angivet datum beställas för leverans även under byggfasen. Leverans under byggfas sker i slutet av denna i respektive område.

Om du som privatperson är intresserad av att få fiber till din villa, lägenhet eller småföretag, kontakta då din operatör.

Ort

Område

Kartor

(zip)                

Antal  

  

Sista best.
datum

Nora/Hällefors

Sången, Grängen, Älvestorp, Gäddsjön, Skatviken, Bovik, Yxe, Grecksåsar, Bengtstorp, Silvergruvan, Björksjön, Finnhult, Hjulsjö

1 400

 

161231

Staffanstorp

Kyrkheddinge
 
150   161231

Fagersta

Skansen, Jubbacksvägen, Knutsgården, Udde, Andra sidan
 
40   161231

Norrtälje

Sjöändan, Bergshamra, Svensboda (uppdaterat 20161114) 1 010   161231
           

Läs mer om hur du ser de aktuella adresserna och beställer våra respektive singelfiber-produkter:

Fiber Lägenhet  | Fiber Småföretag | Fiber Villa


Artikel uppdaterad 20161114