Tillbaka till nyhetslista
2 Nov 2015

Test med nytt leveranssätt på eftermarknad för Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag

Test med nytt leveranssätt på eftermarknad för Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag

För att skapa en större flexibilitet för beställning av Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag så kommer Skanova testa ett nytt leveranssätt under våren 2016.

Det nya leveranssättet gäller både beställningar till enstaka adresser och beställningar i större volymer till exempel i samband med en kampanj inom ett geografiskt område. Skanova övergår då från dagens fasta leveransperioder till överenskommen leveranstidpunkt för enstaka leveranser, och överenskomna flexibla leveransperioder vid större samtidiga beställningar inom ett område med ett eller fler FMO Villa.

Leverans av enstaka beställningar

När du gör en beställning på enstaka adresser för nyinstallation av Fiber Villa, så får du beställningsbekräftelse med en preliminär leveranstid för aktuell adress/er. Vår entreprenör bokar ett möte med din kund inför leveransen. Vid mötet får din kund information om hur leveransen kommer att gå till och kan även utöka beställningen med egna önskemål för placering av mediakonvertor och grävning på tomtmark. Entreprenören och din kund kommer då överens om leveransdatumet, som du sedan både ser i vår kundportal och får en bekräftelse via mejl.

Leverans av större beställningar

När du planerar att genomföra till exempel en kampanj med en större volym adresser inom ett geografiskt område med ett eller flera FMO Villa. Kontakta Kundservice i god tid innan önskad leveranstidpunkt, för att vi tillsammans ska kunna komma överens om bl a planerad volym, beställningstidpunkt och leveransperiod för alla adresser. Längden på leveransperioden kommer att bero på hur många adresser som er beställning omfattar. Ju större volym du planerar desto tidigare behöver du ta kontakt med oss.

Har du frågor om test med nytt leveransätt från 1 januari 2016?

Skanova önskar göra denna test i dialog med de operatörer som planerar göra såväl enstaka beställningar som volymbeställningar av Fiber Villa, Fiber Lägenhet och Fiber Småföretag.
Har du som operatör frågor eller vill påbörja en dialog om det nya leveranssättet, kontakta Skanova Kundservice.

Mer information se respektive produktsida:

Fiber Lägenhet | Fiber SmåföretagFiber Villa