Tillbaka till nyhetslista
2 Sep 2015

Sommarens nya FMO finns i mindre och medelstora orter

Sommarens nya FMO finns i mindre och medelstora orter

Under juli och augusti har vi koncentrerat utbyggnaden av fibermarknadsområden, FMO, för Skanova Fiber 2009 till helt nya FMO på mindre och medelstora orter över hela landet.

Genom detta arbete vill vi ge våra kunder större möjlighet att få ett snabbare och enklare svar på förfrågningar för produkten Skanova Fiber 2009.

Arvidsjaur

Centralort i Arvidsjaurs kommun som tack vare sitt nordliga läge och klimat blivit ett stort testcenter för Europas bilindustrier. Turismen - med möjlighet till skoterfärder, vandring, fiske och skidåkning - är också utvecklad och orten är bas för Arméns Jägarbataljon. Större delen av centrum med kringliggande industriområden omfattas nu av FMO för Skanova Fiber 2009.

Vara

Centralort i kommun Vara kommun, strax söder om Vänern, har ett varierat utbud av företag, handel samt annan service och ett konserthus. Nyligen genomförde Skanova en fibersatsning till villor i stora delar av Vara vilket nu kompletterats med FMO för Skanova Fiber 2009, vilket täcker större delen av orten.

Örkelljunga 

Centralort i Örkelljunga kommun i Skåne, vid gränsen till Halland och Småland. Näringslivet i Örkelljunga är representeras av de flesta branscher med tyngdpunkten på verkstadsindustri, kommunikation och handel. Nu är de centrala delarna och närliggande industriområden, som nu har blivit FMO för Skanova Fiber 2009.


Nya FMO för Skanova Fiber 2009 i juli & augusti

Arvidsjaur Surahammar
Broby Tollarp
Glimåkra
Mönsterås Vara
Knislinge Öjebyn
Oxelösund Örkelljunga
Sibbhult  
   

Utökade FMO för Skanova Fiber 2009 i juli & augusti

Bålsta Norrtälje
Halmstad Västerås
Hörby Simrishamn
Kristianstad Tomelilla
   

Pris direkt i vår kundportal

Genom att skapa fler FiberMarknadsOmråden, FMO, kommer fler adresser i landet att få fast pris och leveranstid. När du valt adress i ett av våra fibermarknadsområden så får du prisuppgifter på Skanova Fiber 2009 direkt i kundportalen.

Kartsök visar alla fibermarknadsområden

I sökverktyget Kartsök får du en överblick över alla våra fibermarknadsområden, FMO, i hela landet. Du kan också söka på enskilda adresser.

FMO-kartor och Ortsförteckning

Alla nya och utökade orter/områden publicerar vi löpande här på skanova.se. Du ser dem även samlat i Ortsförteckningen samt i FMO-kartorna som du kan ladda ner i filformaten MapInfo och Shape för att använda i dina egna system. FMO-kartorna finns tillgängliga när du är inloggad på sidan Avtal & dokument.