Tillbaka till nyhetslista
26 May 2015

Satsningar på Skanova Fiber 2009 i maj

Satsningar på Skanova Fiber 2009 i maj

Nu erbjuder vi Skanova Fiber 2009 enligt prislista i nya fibermarknadsområden på flera mindre orter, i nyexploateringsområden som Järvastaden, Barkarby och Ursvik utanför Stockholm och i handelsområden vid gränshandel i Västsverige.

Vid årsskiftet startade vi en satsning för att göra det lättare att på ännu mer adresser och det på fler orter - få snabbt svar på pris och leveranstid för produkten Skanova Fiber 2009.

Valet av orter och områden styrts av intresse från våra kunder och vi strävar även att i tidigt skede försöka möta intresset i nya exploateringsområden för framförallt företag.

Några av våra allra senaste områden och orter:
 

Barkarby handelsplats

Barkarby handelsplats med flera stora handelskedjor representerade expanderar. Ett nytt fibermarknadsområde är etablerat för att möta det stora intresset för fiber till de nya fastigheterna.

Kållered, Mölndals kommun

Vår nyligen genomförda fibersatsning till villor i Kållered följs nu upp av en satsning på Skanova Fiber 2009 i stora delar av samhället som ligger på båda sidorna om E6:an strax söder om Göteborg. Kållered är den tredje största orten i Mölndals kommun med ca 7 500 invånare. Här finns all sorts kommunal service och ett stort område för handel och företag längs motorvägen.

Nordby, Strömstads kommun

Några få kilometer från den norska gränsen har den lilla orten Nordby ett stort köpcentrum, som riktar sig till norska kunder. Den lägre prisnivån i Sverige lockar våra norska grannar att köpa matvaror, tobak och alkohol, men även de flesta andra varor och produkter säljs här.

Liknande handel finns även i det nyetablerade Tanum shoppingcenter, där även Skanova valt att satsa genom fiberutbyggnad och ett nyskapat fibermarknadsområde.

Nya och utökade orter maj 2015:
 

Nya orter

Utökade orter

 
Laxå (28/5)
Norberg (28/5)
Smedjebacken (28/5)
Stora Höga (28/5)
Arboga (28/5)
Borås (28/5)
Eskilstuna (28/5)
Hallonbergen (28/5)
Göteborg (GHKN & G/GP)
Hanviken/Tyresö
Henån
Höör                  
Lidingö
Märsta (28/5)
Norrtälje (28/5)
Strömstad (28/5)
Sundbyberg
Trelleborg (28/5)
Umeå (28/5)
Älmhult

 

Pris direkt i vår kundportal

Genom att skapa fler FiberMarknadsOmråden, FMO, kommer fler adresser i landet att få fast pris och leveranstid. När du valt adress i ett av våra fibermarknadsområden så får du prisuppgifter på Skanova Fiber 2009 direkt i kundportalen.

Kartsök visar alla fibermarknadsområden

I sökverktyget Kartsök får du en överblick över alla våra fibermarknadsområden, FMO, i hela landet. Du kan också söka på enskilda adresser.

FMO-kartor och Ortsförteckning

Alla nya och utökade orter/områden publicerar vi löpande här på skanova.se. Du ser dem även samlat i Ortsförteckningen samt i FMO-kartorna som du kan ladda ner i filformaten MapInfo och Shape för att använda i dina egna system. FMO-kartorna finns tillgängliga när du är inloggad på sidan Avtal & dokument.