Tillbaka till nyhetslista
10 Dec 2015

Höstens utbyggda fibermarknadsområden för Skanova Fiber 2009

Höstens utbyggda fibermarknadsområden för Skanova Fiber 2009

Under november och december har vi byggt 1 nytt och byggt ut 15 befintliga fibermarknadsområden, FMO, för Skanova Fiber 2009.

Vi fortsätter vår satsning under 2015 på att göra det lättare att på ännu mer adresser och det på fler orter - få snabbt svar på pris och leveranstid för produkten Skanova Fiber 2009. Valet av orter och områden styrts av intresse från våra kunder och vi strävar även att i tidigt skede försöka möta intresset i nya exploateringsområden för framförallt företag.

Nya FMO för Skanova Fiber 2009 i november & december

Degerfors

Utökade FMO för Skanova Fiber 2009 i november & december

Halmstad Sigtuna
Jönköping Stockholm/Inner
Kalmar Sunne
Kista Tyresö/ Hanviken
Linköping Uddevalla
Ljungby Upplands Väsby
Malmö Visby
Norberg  


Pris direkt i vår kundportal

Genom att bygga fler fibermarknadsområden, FMO, kommer fler adresser i landet att få fast pris och leveranstid. När du valt adress i ett av våra fibermarknadsområden så får du prisuppgifter på Skanova Fiber 2009 direkt i kundportalen.

Kartsök visar alla fibermarknadsområden

I sökverktyget Kartsök får du en överblick över alla våra fibermarknadsområden, FMO, i hela landet. Du kan också söka på enskilda adresser.

FMO-kartor och Ortsförteckning

Alla nya och utökade orter/områden publicerar vi löpande här på skanova.se. Du ser dem även samlat i Ortsförteckningen samt i FMO-kartorna som du kan ladda ner i filformaten MapInfo och Shape för att använda i dina egna system. FMO-kartorna finns tillgängliga när du är inloggad på sidan Avtal & dokument.