Tillbaka till nyhetslista
30 Jun 2015

Första halvåret 2015: 55 nya och 91 utökade fibermarknadsområden för Skanova Fiber 2009

Första halvåret 2015: 55 nya och 91 utökade fibermarknadsområden för Skanova Fiber 2009

Skanova fortsätter göra det enklare för teleoperatörer att göra affärer genom att skapa nya- och utökade FMO, fibermarknads-områden, för Skanova Fiber 2009.

Våra FMO för Skanova Fiber 2009 är nu utökade med 55 till 267 och dessutom har 91 av de urspungliga områdena utökats. Nu i juni har vi bland annat satsat på shoppingcentrum och deras omkringliggande områden samt orter i Värmland. Här nedan är några exempel - se hela listan över månadens nya och utökade orter nedanför:

Erikslund shoppingcenter, Västerås

Shoppingcentret som ligger i den västra delen av Västerås utmed E18, är relativt nytt och kan stoltsera med högst betyg (tidningen Market och GFK Sverige) bland landets alla shoppingcenter tre år i rad. Shoppingcentret ingår i handelsområdet Erikslund, som redan tidigare har varit inom FMO.

Ny ort med FMO: Forshaga

Forshaga som ligger mitt i Värmland är centralort i Forshaga kommun. Trots närheten till Karlstad har Forshaga ett förhållandevis rikt utbud av service såsom banker, systembolag och hotell. Skanova satsar på Forshaga genom med ett nytt FMO som inkluderar främst företag, affärer, flerfamiljshus och olika typer av kommunalservice.

Ort med utökat FMO: Arvika

Arvika är centralort i Arvika kommun och är med ca 15 000 invånare den fjärde största tätorten i Värmland. Här finns ett rikt utbud av handel, företag och övrig service som t ex sjukhus. Arvika har haft FMO i de centrala delarna sedan tidigare men nu är FMO utökat till bland annat flera industriområden i öster och norr.

Nya FMO för Skanova Fiber 2009 i juni

Forshaga
Hyllinge
Jonsered
Munkfors
Svedala
Töcksfors
Ullared

Utökade FMO för Skanova Fiber 2009 i juni

Arvika
Borgholm
Botkyrka/Tullinge
Bräcke
Eskilstuna (shoppingcenter Tuna Park)
Färjestaden
Gustavsberg
Gävle
Hagfors
Karlstad
Linköping
Löddeköpinge
Malmö Hyllie M/HY
Norberg
Strängnäs
Säffle
Södertälje
Uddevalla
Ulricehamn
Upplands Bro/Kungsängen
Västerås (shoppingcenter Eriksberg) 
Pris direkt i vår kundportal

Genom att skapa fler FiberMarknadsOmråden, FMO, kommer fler adresser i landet att få fast pris och leveranstid. När du valt adress i ett av våra fibermarknadsområden så får du prisuppgifter på Skanova Fiber 2009 direkt i kundportalen.

Kartsök visar alla fibermarknadsområden

I sökverktyget Kartsök får du en överblick över alla våra fibermarknadsområden, FMO, i hela landet. Du kan också söka på enskilda adresser.

FMO-kartor och Ortsförteckning

Alla nya och utökade orter/områden publicerar vi löpande här på skanova.se. Du ser dem även samlat i Ortsförteckningen samt i FMO-kartorna som du kan ladda ner i filformaten MapInfo och Shape för att använda i dina egna system. FMO-kartorna finns tillgängliga när du är inloggad på sidan Avtal & dokument.