Tillbaka till nyhetslista
16 Sep 2015

Förbättringar för dig som beställer våra fiberprodukter

Förbättringar för dig som beställer våra fiberprodukter

För att göra det enklare för dig att använda våra fiberprodukter i dina affärer inför vi flera nyheter. För Skanova Fiber 2009 och Fiber Lägenhet Mellan utökar vi offertens giltighetstid och Operatörsnodanslutning kommer du kunna använda för alla våra fiberprodukter.

Utökad giltighetstid för offerter  

Från och med 1 oktober är nya offerter för Skanova Fiber 2009 och Fiber Lägenhet Mellan giltiga i 90 kalenderdagar istället för dagens 60 kalenderdagar.

Operatörsnodanslutning till alla fiberprodukter

Från 1 januari kommer Operatörsnodanslutning att kunna användas till alla Skanovas fiberprodukter. Med produkten kan du koppla din site till telestationen utan att vara etablerad där. Operatörsnodanslutning är beställningsbar inom ett telestationsområde (UTO). Mer information i kommande avtalsbrev samt på produktsida - Operatörsnodanslutning

Vår satsning på fibermarknadsområden

Vi fortsätter vår satsning i år med att öka antalet adresser med fasta engångsavgifter i våra allt fler och större fibermarknadsområden för Skanova Fiber 2009. Alla nya och utökade orter/områden publicerar vi löpande på skanova.se, dels på nyhetsplats, samlade i Ortsförteckning samt i nedladdningsbara FMO-kartor för i dina egna system.

Muntlig bekräftelse

Vi vill också passa på att påminna om att vi erbjuder säkrare leveranser genom muntlig bekräftelse på våra leveranser av Skanova Fiber 2009. Fyll i kontaktuppgifter vid din beställning så kontaktar vår fiberplanerare dig och du kan givetvis återkomma och ställa frågor om den aktuella leveransen.

Har du frågor?

Kontakta gärna kundservice: kundservice-fiber@skanova.se eller 0771-81 60 00, val 1, 2, 2