Tillbaka till nyhetslista
9 Jan 2014

Skanova Fiber till Fler 2014 – Aftonbladet, Google, KTH, 7Billion, Future City etc

Skanova Fiber till Fler 2014 – Aftonbladet, Google, KTH, 7Billion, Future City etc

För fjärde året i rad arrangerar Skanova sitt mycket uppskattade seminarium Fiber till Fler – den 30 januari på Fotografiska i Stockholm.

I fokus står naturligtvis Fiber – i alla möjliga aspekter. Ta tillfället och anmäl dig omgående – först till kvarn….

 2014 års program innehåller spännande föreläsare inom en rad områden som visar på nyttan av fiber – och vad digitaliseringen innebär och möjliggör för Sverige.

Aftonbladets chefredaktör, Jan Helin berättar mer om digitalisering i ett spännande medielandskap och Aftonbladets digitala satsning de senaste åren. 
Samhällsplanering och smarta hem är ett annat område där fiber möjliggör nya intressanta sätt för  planerering, byggnation och inte minst boende – Göran Cars, professor vid KTH i Stockholm berättar bl.a. om flytten av Kiruna och vad digitaliseringen möjliggör i uppbyggnaden av det nya Kiruna. 
David Mothander, Google föreläser på temat ”Internet för alla” – vad digitaliseringen innebär i ett samhällsperspektiv och hur behoven ser ut i en nära framtid. 

Med en spännande inledning med Magnus Lindkvist – Sveriges mest efterfrågade talare, futurolog och trendspanare samt nedslag i världen av sociala medier med Ola Mattisson som även ger en dimension av  begreppet ”Internet in things”  
– allt under moderator Lennart Ekdals ledning och intresseväckande frågor – är vi säkra på att Skanovas branschseminarium kommer att bjuda på fantastiskt spännande utblickar – och inte minst möjlighet att mingla med branschen.