Tillbaka till nyhetslista
16 Aug 2013

Svenska Stadsnät rekryterar Tomas Karlsson som ansvarig för affärsutveckling

Svenska Stadsnät rekryterar Tomas Karlsson som ansvarig för affärsutveckling

Svenska Stadsnät är inne i en expansionsfas och har rekryterat Tomas Karlsson som direktör för Svenska Stadsnäts affärsutveckling. Rollen är strategisk och skall utveckla företagets affärer, förvärv och samarbeten med kommuner och andra stadsnätsägare.

Rekryteringen av Tomas Karlsson stärker Svenska Stadsnäts roll på marknaden och därmed möjligheten att utveckla dialogen med marknaden. Kommunerna och andra stadsnätsägare har ett ökat intresse och efterfrågan av ett samarbete med Svenska Stadsnät AB.

Tomas Karlsson har en gedigen meritlista och lång erfarenhet inom stadsnätsbranschen, bl.a. i tidigare roller som vd för GothNet och Borås Elnät och har  dessförinnan  haft uppdrag inom andra branscher avseende försäljning och M&A. Tomas Karlsson börjar sin anställning under hösten.

– Vi är mycket glada över denna rekrytering och hälsar Tomas Karlsson varmt välkommen. Vi förstärker organisationen och är övertygade om att Tomas kompetens och erfarenhet blir viktiga byggstenar i utvecklingen av Svenska Stadsnäts erbjudande. Efterfrågan på Svenska Stadsnäts helhetskoncept är stort i kommunsverige och Tomas får en nyckelroll inom Svenska Stadsnät AB, förklarar Mats Devert vd Svenska Stadsnät AB.