Tillbaka till nyhetslista
3 Dec 2013

Nominera Årets Fiberkommun – vinnaren utses på Skanova Fiber till Fler 2014

Nominera Årets Fiberkommun – vinnaren utses på Skanova Fiber till Fler 2014
Mölndals kommun - korad "Årets fiberkommun" 2013

Fiber är en av vår tids största infrastruktursatsningar och det pågår en kraftig utveckling runt om i Sverige för att nå regeringens bredbandsmål.

Varje år premierar Skanova en kommun i Sverige som utmärkt sig extra i sitt arbete med att utveckla fibernätet i kommunen. Sunne kommun och Mölndals stad är några av de kommuner som de senaste åren kammat hem utmärkelsen. Utmärkelsen premierar inte bara insatser för hur fibernätet byggs ut inom kommunen utan även projekt som handlar om hur fiber används på ett bra sätt.

Kanske har just din kommun i år visat på ett extra engagemang för att nå bredbandsmålen, hittat nya smarta sätt att bygga ut fibernätet eller startat ett initiativ som fler kommuner borde lära sig av? I så fall är du varmt välkommen att nominera din kommun till ”Årets Fiberkommun 2014” .

Formuläret tar bara några minuter att fylla i. Utöver kategorin "Årets fiberkommun" kan du även nominera "Årets fiberföretag", det vill säga företag som genom sin verksamhet aktivt befrämjar fiberutveckling i Sverige. Tävlingsvillkor, jury och kriterier.

Vinnande kommun och företag utses i på seminariet ”Fiber till Fler” i Stockholm den 30 januari 2014.

Varmt välkommen med dina nomineringar!