Tillbaka till nyhetslista
3 May 2012

Vi utökar våra fibermarknadsområden i Visby och Nyköping

Vi utökar våra fibermarknadsområden i Visby och Nyköping

Nu utökar vi våra fibermarknadsområden (FMO:er) på orterna Visby och Nyköping. Dessutom sänker vi priset i fibermarknadsområdet Tyresö. Båda förändringarna gäller Skanova Fiber 2009 från och med den 3 maj 2012.

Utökningen av FMO:er innebär att vi kan erbjuda fiber utan att det blir nätutbyggnadsavgift i större områden än förut på orterna. Det innebär också att förfrågningar inom dessa FMO:er inte längre behöver omfattas av en teknisk undersökning.

Nya FMO-kartor för Skanova Fiber 2009

Nya FMO-kartor finns att hämta som polygonfiler. När du är inloggad kan du hämta kartorna på sidan Avtal & dokument, välj Skanova Fiber 2009 i rullgardinsmenyn och sedan fliken Produktinformation.

Våra FMO-kartor hjälper dig att planera dina beställningar. Du kan hämta hem FMO-kartorna i dina egna GIS-system och med dina egna kartor som bakgrund. Kartan lagras i rikets koordinatsystem RT90 2,5 gon väst (standard) och filformaten är MapInfo- eller Shape.

Förändring i prislistan för Tyresö

Vi ändrar prissättning på FMO-området Tyresö. Det har tidigare varit gult men blir nu grönt. Detta innebär en prissänkning.
Nya avtalsdokument för Skanova Fiber 2009 finns att hämta under Avtal & Dokument/Skanova Fiber 2009/Avtal.

Ladda hem avtalsbrevet nedan.