Tillbaka till nyhetslista
3 Apr 2012

Orter där vi byggt fiber till villor

Orter där vi byggt fiber till villor

Vi lanserade vår fiberprodukt till villor - Fiber Villa - under förra året. För dig som kund kan det intressant att veta i vilka områden vi nu har byggt fiber till villor om du vill hyra fiber av oss.

Vi erbjuder Fiber Villa antingen områdesvis inom ett FibermarknadsOmråde Villa (FMOVilla) eller styckvis där befintlig fiber finns.

Områden som vi har lagt fiber inom

Vi har hittills definierat sex områden som FMOVilla-områden. Hur många villor som finns i varje område ser du i parentesen efter orten. Det är den bearbetningsbara kundbas som finns tillgänglig i det definierade området för dig som operatör.

Orter:
• Hästhagen (150) Nacka kommun
• Laxå (1187) Laxå kommun
• Kalmar (1440) Kalmar kommun
• Boden (1140) Bodens kommun
• Örebro (3888) Örebro kommun
• Trångsund (700) Huddinge kommun

Observera att FMOVilla-området bara täcker en mindre del av orten.

I dagsläget arbetar vi med att skapa systemstöd som möjliggör att enklare få svar på förfrågningar av Fiber Villa inom FMOVilla-områden. Tills vidare redovisar vi de orter där vi idag har ett eller flera FMOVilla-områden på en lista här på hemsidan under Produkter & Nät /Fiber /Fiber Villa.

Kontakt och mer information

Om du vill veta vilka adresser som ingår i ett specifikt FMOVilla-område kan du kontakta Kundservice. Den information som kommer att finnas tillgänglig är gatuadress, antalet fastigheter som anslutits eller kan anslutas och uppgift om tillträdespunkt. Vill du veta om Skanova kan leverera Fiber Villa till en adress utanför ett FMOVilla-område, är du välkommen att göra en offertförfrågan till Kundservice.
Kontakta kundservice-fiber@skanova.se.