Tillbaka till nyhetslista
31 Oct 2012

Kompletterande information om beställning till flygplatsområden

Kompletterande information om beställning till flygplatsområden

När du vill göra en förfrågning eller beställning på flygplatsområden som ägs av Swedavia, krävs att du först är i kontakt med Swedavia. Därefter kan du göra din förfrågan eller beställning i Hantera eller till vår Kundservice.

Orsaken till det är att Swedavia behöver projektera och planera din förbindelse för fastighetsnätet inne på flygplatsområdet. All information om hur du gör förfrågan och beställning ser du i Manual beställningar till Swedavias flygplatser, som du finner inloggat under fliken Manual för produkterna Skanova Kopparaccess, Skanova Koppar Punkt till punkt och Skanova Fiber 2009.

I manualen finner du en uppdaterad lista över anslutningspunkter för Skanova Fiber 2009 och en länk till en Excel-fil med anslutningspunkter för kopparprodukterna.

Beställa Skanova Fiber 2009

  • Kontakta Swedavia för fastighetsnät mellan anslutningspunkt och brukarställe. Aktuell anslutningspunkt för respektive flygplats ser du i manualen.
  • I din beställning välj ”Eget Fastighetsnät” alternativt ”Anslutningskabel Fiber”
     

Beställa Kopparaccess och Koppar Punkt till Punkt

  • Kontakta Swedavia för fastighetsnät mellan anslutningspunkt och brukarställe. Aktuell anslutningspunkt för respektive flygplats ser du i manualens bifogade Excel-fil.
  • Beställ fastighetsnätet av Swedavia som då ger dig kopplingsuppgifter (plint och par) 
  • I din beställning i Hantera fyller du i kopplingsuppgifterna i fälten för plint och par.


Har du frågor är du välkommen att kontakta vår Kundservice.
Ladda hem nyhetsbrevet nedan.