Tillbaka till nyhetslista
30 Aug 2012

Förbättrad leveranskvalitet på komplexa installationer av Skanova Kopparaccess Hel ledning

Förbättrad leveranskvalitet på komplexa installationer av Skanova Kopparaccess Hel ledning

För att både förbättra leveranskvaliteten och minska antalet reklamationer inför vi från och med september ett nytt arbetssätt för komplex installation av Hel ledning. Teknikern ska nu alltid kontrollera att Kopparaccessen fungerar ända fram till första jacket i bostaden.

Teknikern kommer ta kontakt med den angivna kontaktpersonen någon dag innan leverans. Då kommer de överens om när på leveransdagen teknikern kan få tillträde till bostaden för att slutföra leveransen. Därför är det viktigt att du som tidigare anger namn och telefonnummer till kontaktperson i din beställning och informerar kontaktpersonen om teknikerbesöket.

Om teknikern inte når din kontaktperson returneras beställningen och du får ange ny leveransdag som tidigare enligt rutinen för Förändring av leveransuppgifter med manuell hantering, den så kallade ”Andra chansen”.

Vill du läsa mer om leverans av Kopparaccess se vår uppdaterade presentation ”Leverans av Kopparaccesser” som du ser när du är inloggad på sidan Avtal & dokument. I rullgardinsmenyn välj Skanova Kopparaccess och fliken Manual.