Tillbaka till nyhetslista
2 Jul 2012

Erbjudande med Skanova Fiber 2009 och Arbifas Fiber Plus - fibern levererad utan extra kostnader och tid

Erbjudande med Skanova Fiber 2009 och Arbifas Fiber Plus - fibern levererad utan extra kostnader och tid

I samband med lanseringen av Skanova Arbifas Fiber Plus erbjuder vi våra operatörer ett tidsbegränsat kombinationserbjudande med Skanova Fiber 2009. Vi vill göra det enklare att beställa Skanova Fiber 2009 och inkludera tilläggsarbeten så att extra offerter inte behövs.

Du får fibern levererad utan extra kostnader och tid om du beställer Arbifas Fiber Plus tillsammans med Skanova Fiber 2009.

Erbjudandet gäller för normalleverans

Om du som operatör beställer en Skanova Fiber 2009 med Arbifas Fiber Plus, bjuder vi på följande (som inte ingår i vanliga fall):
• Hela fiberdragningen för fastighetsnät
• Schakt till annan byggnad om det behövs

Detta innebär att du sparar tid och får fibern levererad utan extra kostnader.

Möjligheter när du fått besked om snabbleverans

Erbjudandet gäller för normalleverans. För att kunna få snabbleverans behöver det finnas fiber på plats. Detta innebär att du kan få snabbleverans till den befintliga anslutningspunkten men inte ända till ditt unika brukarställe.

Du har följande val vid möjlighet till snabbleverans:
• Acceptera offerten och behåll snabbleverans. Kan bli något förlängd leveranstid. Anslutning sker då till befintlig anslutningspunkt
• Gör om beställningen av Skanova Fiber 2009 till normalleverans och utnyttja erbjudandet där hela fiberdragningen ingår.

Erbjudandet gäller året ut!

Erbjudandet gäller först och främst till 31 december 2012. Tillsammans med våra kunder utvärderar vi sedan erbjudandet för att ta ställning till vad som ska hända efter årsskiftet. Vår ambition är att förlänga erbjudandet.

Har du frågor om vårt kombinationserbjudande?

Du hittar information om erbjudandet med Skanova Fiber 2009 och Arbifas Fiber Plus på skanova.se. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice på 0771-81 60 00.
Läs mer om vår nya produkt Arbifas Fiber Plus som lanseras idag.