Tillbaka till nyhetslista
19 Mar 2012

Den 27 mars öppnar vi Priserbjudande A Kopparaccess

Den 27 mars öppnar vi Priserbjudande A Kopparaccess

Redan nu kan du se de adresser som har lägre pris. Nu lägger vi ut listan med 1,7 miljoner Kopparaccesser som ingår inom Priserbjudande A Kopparaccess från 27 mars.

Adresslistan laddar du hem från skanova.se. Logga in och gå till sidan Avtal & dokument, i rullgardinsmenyn välj Kopparaccess och flik Produktinformation. Adresslistan finns i en zippad fil som dels innehåller en textfil med informationen om Kopparaccesser inom erbjudandet, dels en manual som hjälper dig att hantera den stora datamängden med MS Access och överföring till MS Excel eller MS Word. Vi kommer att uppdatera adresslistan i mitten av varje månad.

1,7 miljoner prissänkta Kopparaccesser

Den första adresslistan, version mars 2012, innehåller ca 1,7 miljoner prissänkta Kopparaccesser. Eftersom vi har haft lite problem med att skapa första listan kommer vi att komplettera med ytterligare ett antal Kopparaccesser till nästa uppdatering, version april 2012.

För att underlätta för dig att komma igång och söka bland de prissänkta Kopparaccesserna lägger vi även ut den första listan i MS Excel med pålagd rubrikrad och filterfunktion.

Kanske vill du i första hand söka Kopparaccesser inom stationsområden där du redan är etablerad, men du kan sortera listan på valfri kolumn och kanske hittar du ett nytt stationsområde som kan vara intressant att skapa en etablering på. Excel-filen ligger också med i den zippade filen som du laddar hem. Den innehåller tre blad där vi delat upp telestationerna med nodsignatur A - K, L - U respektive V - Ö på separata blad.

Samtidigt vill vi påminna dig om två tillfällen att ta del av mer information.

Du är välkommen att delta via telefonmöte och webbmöte och behöver inte göra någon föranmälan. Här får du möjlighet att ställa frågor om erbjudandet.

20 mars kl 10.00
22 mars kl 13.00

Så här deltar du i telemötet
Ring 08-23 02 90 Ange kod: 587729#
Glöm inte 11# för lyssnarläge och 12# för talläge.
För att se bilder som visas under webbmötet
Gå in på www.telia.se/telemote
Under "Logga in som deltagare": ange möteskod 587729 och ditt namn och företag.