Tillbaka till nyhetslista
12 Apr 2011

Vår hemsida är snabbaste vägen till nyheter. Vi lanserar nu elektroniska månadsbrev som länkar till nyheterna på webben.

Vår hemsida är snabbaste vägen till nyheter. Vi lanserar nu elektroniska månadsbrev som länkar till nyheterna på webben.

När du vill läsa nyheter från oss, är det till vår hemsida du ska gå. Här publicerar vi alla nyheter om produkterna och annat som du som kund behöver veta. Även avtalsbrev lägger vi oinloggat och öppet för alla att ta del av.

Du kan prenumerera på våra nyheter genom den RSS-feed som finns på hemsidan.

Nu börjar vi med elektroniska månadsbrev

Från och med denna månad skickar vi ut elektroniska månadsbrev. Precis som tidigare kommer månadsbrevet i mitten på varje månad, men innehållet blir nu i större grad ett urval av den senaste tidens nyheter. Vi kommer istället att lägga ut nyheter så fort som möjligt här på vår hemsida och använda månadsbrevet som en service att få nyheter direkt i mejlen.

Vad är RSS?

RSS står för står för Really Simple Syndication. RSS är en teknik för att, till exempel, automatiskt sända nyheter till den som vill prenumerera på detta. Med RSS slipper kunden surfa runt efter nyheter och ser direkt när webbplatsen har uppdaterats. Testa på vår hemsida genom att klicka på RSS-symbolen så får du veta hur du ska göra.