Tillbaka till nyhetslista
29 Jun 2011

Nyheter i vår fiberportfölj som innebär nya produkter och lägre priser

Nyheter i vår fiberportfölj som innebär nya produkter och lägre priser

Vi vill erbjuda våra kunder produkter för många olika användningsområden. Genom att tydligare differentiera produkterna efter behov, kan vi anpassa pris och innehåll bättre. Detta innebär nya produkter och lägre priser.

- Vi vill skapa en attraktiv produktportfölj säger Roland Eklund, chef för Produktledningen på Skanova. Vårt mål är att fortsätta ta marknadsandelar med sikte på att 50% av hushållen har fiber 2014.

Nyheter från den 1 juli

- För fiber till villor, par- och radhus med upp till två bostäder i huset sänks kvartalsavgiften till 384 kronor per lägenhet. Till Fiber Villa.
- Ny produkt för flerbostadshus med 11-25 lägenheter lanseras. Den liknar Skanova Fiber 2009 och har upp till 50% lägre pris än Skanova Fiber 2009. Den heter Fiber Lägenhet Mellan.
- För företag, mobilmaster, transportnät och flerbostadshus halverar vi priset på snabbleverans. Det gäller alltså vår produkt Skanova Fiber 2009.

En ny produkt för flerbostadshus med upp till 10 lägenheter lanseras nästa år. Det blir en kvartalsavgift på 384 kronor per lägenhet..

Kort leveranstid och lägre pris om fiber finns

Som förut, kan du oftast få veta priset direkt om adressen ligger i ett av våra fibermarknadsområden. När det redan finns fiber, är leveranstiden kort och du får ett lägre pris. Det går som vanligt bra att beställa utanför våra fibermarknadsområden mot offert.