Tillbaka till nyhetslista
8 Apr 2011

Lättare att beställa Skanova Fiber 2009

Lättare att beställa Skanova Fiber 2009

Vi har förkortat förfrågans- och beställningsflödet för Skanova Fiber 2009 genom att ta bort flera sidor i blanketterna. En förändring är också att du nu kompletterar din beställning och offertförfrågan via sökfunktionen med en beställningsbilaga.

Använd de nya blanketterna för Skanova Fiber 2009 (inklusive Helsvetsning) samt den som är separat för Skild framföring så att du kan göra beställningen snabbare!

Vi har ändrat rutinen för hur man beställer via beställningsblankett.
1) Gör en förfrågan via sökfunktionen på skanova.se.Vid beställning mejlar du förfrågans-/sökresultatet vid snabbleverans tillsammans med beställningsbilagan till kundservice-fiber@skanova.se,  

2) Om du inte får fram ett pris via sökverktyget, gör du en förfrågan via offertförfrågansblankett. Vid beställning mejlar du offerten tillsammans med beställningsbilagan till kundservice-fiber@skanova.se  

Vi har gjort dessa ändringar efter synpunkter från våra kunder. Vi kommer att fortsätta att förenkla hanteringen. De nya blanketterna för offertförfrågan och beställningsbilagan finns att ladda hem från skanova.se.