Tillbaka till nyhetslista
28 Nov 2011

Fler nyheter för Skanova Fiber 2009: mer stöd för din affär

Fler nyheter för Skanova Fiber 2009: mer stöd för din affär

Vi utvecklar ständigt vår svartfiberprodukt Skanova Fiber 2009 och kommer nu med fler nyheter. Du kan få listor på adresser med snabbleverans och kartfiler som visar våra fibermarknadsområden. Vi tar även fram verktyg så att du kan söka på koordinater för att få information om anslutningspunkten.

Förfrågans- och beställningsflödet automatiserar vi också som vi redan berättat om, så att du slipper blanketter. Vi hoppas det ska underlätta för dig när du vill beställa fiber av oss! Nyheterna kommer nu på fredag den 2 december.

Koordinater för anslutningspunkten - stöd för din förfrågan och beställning
Nu går det att söka på koordinater och inte bara adressen för att se anslutningspunkten i en fastighet. Då får du en kartbild som visar var anslutningspunkten finns. Observera att en fastighet kan bestå av flera byggnader, vilket betyder att en större fastighet kan ha flera adresser.

Stöd för din affär med hjälp av adresslistor och kartfiler
Vi erbjuder filer och listor för att ge dig så mycket stöd som möjligt i din affär. Det är listor på adress/anslutningspunkter där vi erbjuder snabbleverans med lägre engångsavgifter. Detta gör att du exempelvis lättare kan bearbeta slutkunder i en tätort. Ett annat stöd för din affär är kartfiler med våra fibermarknadsområden som du utan kostnad kan importera till dina egna kartsystem.

Automatiskt beställningsflöde
Vi kommer att flytta in Skanova Fiber 2009 i Hantera, som är vårt beställningsverktyg som i dag används för våra kopparprodukter. Det når du via inloggat läge på skanova.se.
Sök för pris och snabbleverans flyttas också till Hantera. En ny funktion är att du kan göra en förfrågan även på koordinater, förut har du bara kunnat göra förfrågan på adress.

Hantera innebär att du

  • registrerar beställningen utifrån förfrågan
  • slipper fylla i blanketter
  • får kortare ledtider
  • använder samma webbgränssnitt som för koppar
  • kan se kvartals- och engångsavgiften direkt
     

Att göra för att kunna ta del av förbättringarna
• Inventera redan nu vilka hos er som ska ha behörighet till Hantera.
Beställ dessa genom att fylla i behörighetsblanketten och mejla oss.
För blankett och rutiner för behörighetsansökan, se skanova.se/Dokument & Avtal/NetBusiness/Beställ&Hantera.

• Boka redan nu in utbildningar som vi har för Hantera.

Fler detaljer om dessa nyheter kan du läsa om i presentationen nedan.