Tillbaka till nyhetslista
24 Nov 2010

Skanovas vd utses till ”Influencer of the Year”

Skanovas vd utses till ”Influencer of the Year”

Anna Philipson får pris för att ha påverkat telekomsektorn på ett positivt sätt det senaste året. Hon fick flest röster i en omröstning gjord av Strategitorget.

Nomineringen till Influencer of the Year utses i samråd med branschens ledande beslutsfattare. Vinnaren koras genom att de 150 mötesdeltagarna på StategiTorget Telecom 2010 röstar på den person av de nominerade  som har påverkat telekomsektorn mest positivt under året. Prisutdelningen sker onsdagen den 24 november på Hasseludden i Stockholm.

Rakt och öppet ledarskap
Anna Philipson får utmärkelsen för sitt arbete att med glöd och passion missionera Skanovas fibervision.

Motiveringen lyder:
”Vinnaren av priset tillämpar ett rakt och öppet ledarskap med glimten i ögat. Hon är varm, har en naturlig pondus samtidigt som hon kan ge tuffa besked. Vinnaren av priset är ett vandrande varumärke och symboliserar alla värden som företaget står för. Personen är duktig på att dra upp riktlinjerna för företaget och står för visionen. Hon ger också medarbetarna mod att våga tro på att alla kan nå målen. Hon ger personalen hopp genom sitt sätt att vara och driva igenom sina idéer. Det känns som om inget är omöjligt med henne i toppen!”

Anna Philipson_fyrkantig    

- Jag känner mig väldigt stolt och glad över priset och ser det som ett kvitto på att det utvecklings- och förändringsarbete vi bedrivit i Skanova de senaste åren bär frukt. Vår ökade fiberförsäljning* är ett annat kvitto på att det vi gör fungerar, säger Anna Philipson.


Fyra personer blev nominerade till priset. Dessa var:
- Nicholas Högberg, vVD, Hi3G
- Malin Frenning, Deputy Head of Broadband Services, TeliaSonera
- Thomas Ekman, Director Sales & Marketing Consumer, Tele 2 Sverige AB
- Anna Philipson, VD, Skanova

 ________________________________________________________

Pressfrågor: telefonnummer 020-218 300

* Skanova är uppe på samma försäljningsnivåer som under fiberboomen kring år 2000. Enligt PTS finns det ca 130 operatörer i Sverige och Skanova har nu tecknat avtal med den 100:e operatörskunden för den senaste fiberprodukten Skanova Fiber 2009!