Tillbaka till nyhetslista
2 Nov 2010

Bättre driftinformation på webben

Bättre driftinformation på webben

Från och med den 1 november har vi på Skanova.se tagit över rapporteringen om anmälda fel i nätet för fast telefoni från Telia.

Det här betyder att vi har  samlat aktuell information om både kundanmälda fel  och åtgärdstider för att laga fel på en och samma sida på skanova.se, du kan klicka HÄR för att komma till sidan.

Sidan har rubriken Nätet och där beskriver vi Skanovas stora nät, kvalitén på tillgängligheten och vad som kan orsaka avbrott. Nu kan du alltså också få en uppfattning om hur många fel som finns för fast telefoni och när vi beräknar att ha lagat felen. Genom att klicka på länken ”Anmälda fel i nätet för fast telefoni” kommer du till en sida som visar antalet aktuella fel på kommun- och ortsnivå. Listan uppdateras dagligen.

På samma sida finns också två dokument som du kan ladda hem som beskriver anslutning till vårt nät generellt och anslutning av villa till vårt nät.
- "Nätet är hjärtat i vår verksamhet och vi har en fantastisk tillgänglighet som vi ska vara stolta över. Samtidigt drabbas vi ju av avbrott beroende på till exempel avgrävningar och dåligt väder. Vi har nu tagit ett viktigt steg framåt i att utveckla informationen till marknaden, media och kunder om driftläget i vårt nät", säger Nina Stridsberg, Kommunikationschef på Skanova.