Tillbaka till nyhetslista
8 Jun 2009

Ny produkt för snabbare felavhjälpning

Ny produkt för snabbare felavhjälpning

Den 1 juni lanserade vi Skanova Felsamordning Kopparaccess. Det innebär att felavhjälpning samordnas samt att du och din slutkund får bättre service.

Produkten innebär att din slutkund kan behålla bredbandet under tiden felet för telefonitjänsten åtgärdas. Du blir kontaktad av vår tekniker som behöver kopplingsuppgifter till en ny port som du omedelbart konfigurerar i din bredbandsutrustning. Under tiden väntar teknikern på telestationen. Teknikern utför då ett portbyte och på detta sätt åtgärdas felet på snabbast möjliga sätt för både telefoni och bredband. Vi undviker rakkoppling, dvs att bredbandet drabbas av långvarigt avbrott under felavhjälpningen. Du slipper dessutom kalla ut egen tekniker för felavhjälpning i din bredbandsutrustning. (Du kan samla ihop flera ”trasiga portar” på ett teknikerbesök längre fram).

Skanova Felsamordning Kopparaccess kostar 1603 kronor plus avgiften för portbyte som för närvarande är 392 kronor. För att kunna använda produkten, lägg till den helt kostnadsfritt i ditt produktavtal.